Dead Poets er en opptur for alle unge. I våre populære lokaler og leiligheter opplever dere en aktiv, varm og inkluderende hverdag-hvor det skapes nye minner- sammen.

OM PROJEKTER:

Mange unge flytter til Oslo, uten å kjenne noen i byen fra før, mens andre bor i Oslo og ikke har ært å kjenne byen og menneskene. Det kan være vanskelig å finne plassen sin i storbyen og hvor man kan danne nye relasjoner. Dead Poets er et helt nytt botilbud til unge voksne i Oslo, hvor du skal slippe å tenke på hva og hvem du skal fylle hverdagen din med.

Vi tar vare på alle i Dead Poets som vil være en sosial og trygg møteplass for alle som ønsker å være en

del av et sunt, kreativt og engasjerende miljø.

Dead Poets er oppført supersentralt i Oslo sentrum, og passer ypperlig for deg som ønsker å danne et hyggelig fellesskap med jevnaldrende. Her vil du ha tilgang til alt du trenger som ung i Oslo, og du kan være med på å skape et eget samfunn, hvor alle føler seg inkludert, finner sin rolle og sin egen måte å bidra på.

 

Konseptet bygger på at Dead Poets skal sette de unge i sentrum, i trygge og sosiale omgivelser, som gir grobunn for en mer innholdsrik og variert hverdag. Fra utleie leilighetene i Dead Poets kan du gå rett ned til husets lounge, bibliotek, bar og restaurant. Her kan du delta på eventer, sosialisere deg i hyggelige omgivelser, mette magen når den romler, og alltid føle deg som en del av fellesskapet. 

Boligvelger:

De nyoppførte leilighetene holder høy standard. I klassiske bygårder kan du velge mellom 130 studentboliger med god takhøyde, gjennomførte detaljer og store vindusflater. Alle rom er møblert etter unges behov. Leilighetene i Storgata 37 har store felleskjøkken og felles bad. På kjøkkenet er det rom for festlige middager på tvers av boligene og etasjene!

Hvem kan søke bolig:

Det finnes regler for hvem som kan søke hos oss, men Storgata 37 er en privat aktør hvor alle som er fylte 18 år, kan søke om å få leie bolig hos Dead Poets. Ved å være bosatt i vår Storgata 37 får du også gratis medlemskap i klubben.

Hva er størrelsen på rommene?

Rommene varierer i størrelse. De minste rommene tilsvarer en romstørrelse på 7 kvm og de største rommene er på 14 kvm.

Hva er inkludert i rommene?

Rommene er fullt møblert og designet etter unges mest essensielle behov for å klare seg i hverdagen.

Beliggenhet:

Dead Poets er oppført i hjertet av Oslo, kun 450 meter fra Oslo Sentralbanestasjon, og det er svært kort vei til alle

rutebusser, trikker og t-baner.

Storgata 37 har vært utleieleiligheter og næringsareal siden 1860- tallet, men er nå løftet til nye høyder. Eiendommen har gjennomgått en fullstendig totalrenovering til moderne standard, og står ferdig sommeren 2022.

 

En rivende utvikling i Storgata de siste årene, forener ærverdige, klassiske murbygg og nye moderne bygninger, som knytter studenter, kultur og næringslivet sammen - midt i byen! Svært enkel adkomst til alle byens fasiliteter.

 

Det er gangavstand til flere kjøpesentre og helsevesen.

Kollektivtilbud:

Storgata har byens beste kollektivtilbud. Trikk, buss og T-bane i

umiddelbar nærhet. Det tar deg anslagsvis to minutter fra du tar på deg

jakken og skoene og går ut døra, til du står foran de fleste

transportalternativer.

 

Kulturtilbud:

Om sommeren arrangeres det bakgårdsfest, leker og

andre aktiviteter i og for Dead Poets beboere. Kino, shuffleboard,

bar og restaurant finnes også i det nye bygget.

Fasiliteter/konsept:

En rapport Røde Kors publiserte i 2021, viste at over 70 % av unge i Norge føler seg ensomme med den isolerte tilværelsen, men dette var en bekymringsverdig tendens allerede før pandemien inntraff.

 

Vi vil med vårt konsept være med å bidra til å bekjempe ensomheten blant unge og lage de unges mest sosiale hus, med et stort fellesrom hvor alle kan delta og bidra til et sosialt og inkluderende samfunn. De unges mange behov skal kunne dekkes på huset; restaurantbesøk, bibliotek, cafebesøk og nattklubb - konseptet Dead Poets samler alle disse under ett tak. Øverst vil du finne 130 utleieleiligheter som er en del av Dead Poets og som medlemmer kan bo i. Du kommer hjem til fullt hus, og de som er hjemme vil alltid ha noen rundt seg.

 

Første og andre etasje vil bestå av de sosiale konseptene Dead Poets har å by på. Øvrige etasjer vil bestå av kollektiv for

unge- Dead Poets Living. Konseptet bygger på de flotte fellesarealene til Dead Poets Living der det er lagt til rette for

felles middag og sosiale begivenheter for beboerne. Samtidig som det er enkelt rom hvor man kan trekke seg tilbake og

ha sin private atmosfære om man ønsker seg det. 21 rom i hver etasje fordelt på 4 kjøkken og 8 bad.